• Bona Química: | Zelig

  Arantza Danés

  Més de 15 anys d’experiència, tant en Agències de Comunicació como en Anunciants.

  Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i Màster en Integrated Marketing Communications per l’EmersonCollege de Boston.

  Va començar treballant en varies Agències de Comunicació coordinant estratègies per clients com Cinesa, Pirena, Agrupació Mútua o Fira de Barcelona.

  Als Estats Units, va treballar a San Francisco com a coordinadora de marketing per a l’empresa Pacific Union del Grup General Motors.

  Abans d’incorporar-se com a sòcia a Zelig Comunicació, Arantza va coordinar o dirigir els departaments de Relacions Públiques d’empreses i institucions com el Forum de las Cultures Barcelona 2004, el Futbol Club Barcelona i Vueling Airlines.

  Actualment, també és professora associada de Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Jordi Úbeda

  De la perfumeria i cosmètica a la electrònica i l’alimentació. Del sector editorial i cultural a tots els àmbits de l’administració i institucions,  el Jordi ha treballat de director creatiu i responsable de la direcció estratègica i de serveis en diverses agències abans de fundar la seva pròpia fa més de 20 anys.

  Durant aquesta llarga trajectòria, a més de les empreses i institucions més recents que apareixen en la web de Zelig, també ha tingut la sort de col·laborar i aprendre amb d’anunciants com: Nestle, Fundació La Caixa, Hidrogenesse, Fira de Barcelona ,Perfumeria Parera,  Consorci de Promoció Turística de Catalunya, Edicions 62, Generalitat de Catalunya, Grup Enciclopèdia Catalana, Edebé, Ifema, Expo Zaragoza 2008, Samsung, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Ajuntament de Gavà, Cambra de Comerç de Barcelona, Setmana del Llibre en Català o Gremi d’Editors de Catalunya, entre molts d’altres.

  D’aquests darrers anys també recorda algun projecte personal com la direcció de la Seu electoral i la gestió de la logística de la campanya de JM Bartomeu, guanyadora de les eleccions al FC Barcelona.

  Llicenciat en Publicitat i Master en Direcció de Comunicació per la UAB i Master en Marketing Communications per l’Emerson College de Boston, actualment també és professor associat de comunicació empresarial i institucional i de Relacions Publiques a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 • What We Have Been Working On

 • Newsletter
  alert('Por favor rellene todos los campos, muchas gracias.');"; } else { $dest = "zelig@zeligcom.com"; //Email de destino $nombre = $_POST['nombre']; $mail = $_POST['mail']; $empresa = $_POST['empresa']; $headers = "From: $nombre <$mail>\r\n"; //Quien envia? $headers .= "X-Mailer: PHP5\n"; $headers .= 'MIME-Version: 1.0' . "\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n"; $mensaje = "Este mensaje fue enviado por " . $nombre . ", de la empresa " . $empresa . " \r\n"; $mensaje .= "Su e-mail es: " . $mail . " \r\n"; $mensaje .= "Enviado el " . date('d/m/Y', time()); $asunto = 'Suscripción Newsletter'; if(mail($dest,utf8_decode($asunto),utf8_decode($mensaje),$headers)){ $nombre2 = "Zelig Comunicació"; $header2 = 'From: ' . utf8_decode($nombre2) . " \r\n"; $header2 .= "X-Mailer: PHP/" . phpversion() . " \r\n"; $header2 .= "Mime-Version: 1.0 \r\n"; $header2.= "Content-Type: text/plain"; $mensaje2 = "Se ha suscrito correctamente a nuestra Newsletter. En breve recibirá nuestras noticias en su correo electrónico.\r\n" ; $mensaje2 .= "Enviado el " . date('d/m/Y', time()); $para2 = $_POST['mail']; $asunto2= 'Suscripción Newsletter'; mail($para2, $asunto2, utf8_decode($mensaje2), $header2); $_POST['nombre'] = ''; $_POST['mail'] = ''; $_POST['asunto'] = ''; } } } ?>