• PATRIMONI EN ACCIÓ 2019. Sant Pere de Rodes

  1 Like

  Sant Pere de Rodes. L’has de veure. L’has de viure

  El programa Patrimoni en Acció, una iniciativa conjunta de l’Obra Social “La Caixa” i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, amb l’objectiu de fomentar l’ús i el coneixement del patrimoni cultural català. i oferir a tots els ciutadans una forma diferent de veure’l i viure’l mitjançant l’acció directa de rehabilitació, restauració i millora dels serveis.

  La proposta de comunicació de Zelig té com a principal objectiu donar a conèixer, i fomentar l’ús, d’aquests monuments als ciutadans de la seva àrea local i comarcal d’influència.  És a dir, apropar-los a les persones del territori de cada monument.

  Després de les campanya de comunicació per la Cartoixa d’Escaladei i el Monestir de Santa Maria a Vallbona de les monges, Zelig a realitzat la campanya  del conjunt monumental de Sant Pere de Rodes.

  La  visita senyalitzada a Sant Pere de Rodes permet endinsar-se a l’època feudal catalana i conèixer la vida dels monjos, els nobles i els vilatans al monestir de Sant Pere de Rodes, al castell de Sant Salvador de Verdera i al poble de Santa Creu, respectivament.

  Per a més informació feu clic aquí.

  Newsletter