• Bona Química:

  Arantza Danés

  Més de 15 anys d’experiència, tant en Agències de Comunicació como en Anunciants.

  Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i Màster en Integrated Marketing Communications per l’EmersonCollege de Boston.

  Va començar treballant en varies Agències de Comunicació coordinant estratègies per clients com Cinesa, Pirena, Agrupació Mútua o Fira de Barcelona.

  Als Estats Units, va treballar a San Francisco com a coordinadora de marketing per a l’empresa Pacific Union del Grup General Motors.

  Abans d’incorporar-se com a sòcia a Zelig Comunicació, Arantza va coordinar o dirigir els departaments de Relacions Públiques d’empreses i institucions com el Forum de las Cultures Barcelona 2004, el Futbol Club Barcelona i Vueling Airlines.

  Actualment, també és professora associada de Relacions Públiques a la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Jordi Úbeda

  De la perfumeria i cosmètica a la electrònica i l’alimentació. Del sector editorial i cultural a tots els àmbits de l’administració i institucions,  el Jordi ha treballat de director creatiu i responsable de la direcció estratègica i de serveis en diverses agències abans de fundar la seva pròpia fa 22 anys. Alguns dels anunciants amb els que ha tingut la sort de col·laborar i aprendre han estat: Nestle, Fundació La Caixa, Hidrogenesse, Fira de Barcelona ,Perfumeria Parera  Consorci de Promoció Turística de Catalunya, Edicions 62, Generalitat de Catalunya, Grup Enciclopèdia Catalana, Edebé, Ifema, Expo Zaragoza 2008, Samsung,Publicacions de l’Abadia de Montserrat, Ajuntament de Gavà, Cambra de Comerç de Barcelona, Setmana del Llibre en Català o Gremi d’Editors de Catalunya, entre molts d’altres.

  Entre els seus projectes personals destaca també la direcció de la Seu electoral i de la logística de la campanya de JM Bartomeu, guanyadora de les eleccions al FC Barcelona.

  Llicenciat en Publicitat i Master en Direcció de Comunicació per la UAB, on ha col·laborat com a professor de Relacions Públiques, i Master en Marketing Communications per l’Emerson College de Boston.

 • What We Have Been Working On

 • Newsletter